неділю, 10 березня 2019 р.

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ


Мовно-літературний тиждень до 205-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка успішно пройшов у школі. Розпочався він 4 березня конкурсом читців творів Поета і книжковою виставкою «І мене в сімї великій…». Кращими декламаторами стали: Вікторія Гордійчук (3 клас) – у молодшій віковій групі, Катерина Ліштван (7 клас) – у середній, Уляна Ковальчук (9 клас) – у старшій віковій групі.
Наступного дня школярі взяли участь в українознавчій грі «Соняшник» та Шевченкознавчій вікторині. Найерудованішими знавцями життя та творчості Великого Кобзаря виявилися Сніжана Назарчук з 9 класу й одинадцятикласниця  Юлія Тарасюк.

6 березня відбувся мовно-літературний турнір, у якому змагалися дві команди старшокласників. У напруженій боротьбі сильнішими були учні з команди «Прикметник», здолавши своїх друзів з команди «Іменник».

У конкурсі малюнків перше місце посіли першокласниці Ірина Онофрук та Владислава Мамчур, а також учень 3 класу Адам Андрощук. Усіх переможців і призерів нагороджено грамотами. 

Підбиваючи підсумки, відрадно відзначити активність учнів, їх глибоку зацікавленість життям та творчість Великого Українця.